Welke held kies jij?

Zoek jij een probleemoplosser, expert op de achtergrond of vertrouwenspersoon? Jouw juridische held vind je onder ons Superhelden-menu-item.

MAIL ONS BEL ONS

Lentekriebels & Kleine letters

De zon schijnt, je krijgt energie, stoffige zaken moeten worden opgepoetst. Misschien niet direct om een start te maken met de grote voorjaarsschoonmaak, maar wel om een extra boost te gaan geven aan jouw onderneming en ondernemerschap.

Je gaat aan de slag of ben je aan de slag gegaan om jouw ideale klanten binnen te halen met een mogelijk aangepast verdienmodel en hopelijk meer winst. Bij jouw offertes stop je uiteraard jouw algemene voorwaarden.

Maar, heb je in alle dynamiek nagedacht of deze algemene voorwaarden jou nog net zo goed passen vergeleken bij het moment dat je ze hebt opgemaakt? Heb je ondertussen nieuwe diensten of producten op de markt gebracht? Ben je verkoop gestart online? Heb je omwille van kostenbesparing eerst de algemene voorwaarden van jouw collega gekopieerd en nooit echt gekeken of het voor jou passend is? Loop jij extra risico’s nu jouw onderneming is gegroeid en veranderd? De antwoorden op deze vragen zijn direct relevant voor jouw bedrijfsvoering en de inhoud van jouw algemene voorwaarden. Heb jij jezelf de tijd gegund om hier eens even bij stil te staan? Zet je lentekriebels in om dit juridische onderdeel binnen jouw onderneming eens op te pakken.

Kleine lettertjes zijn zelden favoriet bij ondernemers. Het is bovendien niet jouw ‘core business’. Wij krijgen energie om jouw algemene voorwaarden ‘state of the art’ te maken en volledig aan te laten sluiten op jouw onderneming en ondernemersstijl. Wij hebben dit al vele ondernemers mogen doen. Ben jij onze volgende opdrachtgever?

 

MAIL ONS BEL ONS

Welke held kies jij?

Zoek jij een probleemoplosser, expert op de achtergrond of vertrouwenspersoon? Jouw juridische held vind je onder ons Superhelden-menu-item.

MAIL ONS BEL ONS