Contracten

Het opstellen of het ontbinden van contracten/overeenkomsten zijn voor ondernemers en particulieren geen dagelijkse kost. Ook het begrijpen van de juridische taal in contracten/overeenkomsten is vaak lastig. Misschien mogen we zelfs stellen dat jij de kleine lettertjes kunt missen als kiespijn, maar dat het 'noodzakelijk kwaad is'. Kleine lettertjes is ons vakmanschap. Wij helpen je hierbij met plezier en passie.

En dat niet alleen bij het opstellen van contracten/overeenkomsten, maar ook bij het opzeggen of ontbinden en bij problemen rondom de uitvoering en/of afwikkeling van contracten/overeenkomsten.

Een goed contact/overeenkomst bewijst vaak pas zijn waarde op het moment dat er een conflict dreigt of al is ontstaan. Dat is fair om op voorhand te vertellen. Hopelijk zorg jij ervoor dat je wel bent voorbereid en hebt gewerkt aan een goed juridisch fundament. Want zonder stevige basis is het aannemelijk dat de problemen groter zijn met de helaas bijbehorende hoge kosten.

Als er bij problemen strategisch gestreden moet worden voor jouw rechten voortvloeiend uit een contract/overeenkomst, dan hebben wij de ervaring om dit strategisch en effectief voor je op te pakken.

MAIL ONS BEL ONS

Marjel heeft ons erg goed geholpen in het verbeteren van onze contracten en ook heeft zij ons personeelshandboek onder de loep genomen. Hierin heeft zij ons uitstekend geadviseerd op zowel personeelsgebied als op alle juridische aspecten. Marjel is iemand die gedreven is, recht door zee, zeer hulpvaardig is en uitstekende juridische kennis heeft. Om deze redenen kan ik Marjel van harte aanbevelen.

           - Nathalie van Achterberg

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS