Conflicten

Je wordt ontslagen… Je hebt een huis met een verborgen gebrek gekocht… Je hebt een tuba op marktplaats gekocht en deze wordt niet geleverd… Je hebt ruzie met je leverancier of zakenpartner… Je hebt problemen met een personeelslid… Je hebt goederen van slechte kwaliteit ontvangen en krijgt geen gehoor bij de leverancier…

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van conflicten. In zo’n situatie is er vaak sprake van veel negatieve emotie. Het kan dan moeilijk zijn om goed op te (blijven) komen voor je rechten, een oplossing te vinden en/of om een compromis te sluiten. Je staat zelf gevoelsmatig te dichtbij het conflict om heldere stappen te kunnen zetten om te komen tot een oplossing. Wij kunnen je helpen met vakkundig én begrijpelijk juridisch advies. Advies in normale mensentaal, waarbij we zaken niet mooier voordoen dan dat ze zijn.

Heb je een zakelijke ruzie of een conflict over arbeidscontracten, koopcontracten, opdrachtovereenkomsten, (in)koop- of leveringsovereenkomsten, enzovoort? Schroom niet en bel ons. Samen lossen we het op!

MAIL ONS BEL ONS

Ik ervaar Marjel als een prettig persoon om mee samen te werken. Zij is zeer betrokken bij haar cliënten en altijd bereikbaar en benaderbaar. Met haar nuchtere kijk op de zaak is ze heel goed in staat om een gedegen en eerlijk advies te geven. De meest complexe materies weet zij op een pragmatische wijze op te lossen. Zij verliest daarbij nooit het doel van de cliënt uit het oog.

            - Dabi Meulenberg

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS