Arbeidsrecht

Voor juridisch advies over het arbeidsrecht ben je bij ons aan het juiste adres, zowel werkgever als werknemer. Wij adviseren en procederen bij conflicten tussen werkgever en werknemer of ontslag zoals een geregeld afscheid of een procedure rondom een UWV ontslagaanvraag of ontslagvergunning en ontslagprocedure voor de rechter.

Maar het arbeidsrecht is veel breder!

  • Aan ondernemers geven we ook juridisch advies over het aannemen van personeel, het uitbreiden van de ‘flexibele schil’, vragen rondom een relatie- en/of concurrentiebeding, maar ook over het opbouwen van P&O-projectteams en/of het veranderen van uw P&O-organisatie.
  • Aan particulieren geven we advies over het aangaan van een arbeidsovereenkomst , een overstap naar een andere werkgever en het uitonderhandelen van een relatie- en/of concurrentiebeding.
  • Het opmaken van arbeidsovereenkomsten, detacheringsovereenkomsten of overeenkomsten met een ZZP-er.
MAIL ONS BEL ONS

Basketbal is van Marjel en mij een passie. Zo heb ik haar in eerste instantie leren kennen. Zij weet met de juiste timing aan te vallen en te verdedigen. Marjel wist mij en daarmee mijn gezin met haar ervaring, kennis en timing van goed advies te voorzien. Zij zorgde er voor dat onrust verdween waarmee het vertrouwen groeide in een goede afloop. Ben je op zoek naar een juriste met deze kwalificaties, mijn advies zou zijn kies voor Marjel.

                - Paul Vermeulen

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS