SUCCESVOLLE OPLOSSINGEN

We hebben een brede juridische opleiding gehad en ervaring opgedaan binnen diverse functies. Het geeft ons overzicht over verschillende rechtsgebieden. Daarnaast hebben we ieder ons eigen specialisme.

Jouw vragen op het gebied van arbeidsrecht, conflicten, contracten/overeenkomsten, algemene voorwaarden, aansprakelijkheidsvraagstukken en mediation beantwoorden we graag.

We zijn niet alwetend op de vakgebieden die jij soms nodig hebt en om deze reden werken nauw samen met lokale advocatenkantoren en andere juristen.

Ook maken we gebruik van een breed netwerk aan financieel adviseurs, fiscalisten, notarissen en juridisch vertalers om te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien en jij bij ons aan kunt kloppen voor een 'one stop shop'.

Tenslotte zijn wij fan van andere bedrijven die verschil maken op datgene waar zij passioneerd in zijn. Het werkt aanstekelijk, en zoek jij bijvoorbeeld een grafisch vormgever, ICT-er of communicatiespecialist dan kunnen wij jou de Recht Wel Samen Sterk professionals aanbevelen. Deze professionals hebben ons DNA in de aderen lopen en onze ervaring met hun werk is goed. Met een gerust hart bevelen wij deze professionals aan.

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS