Voor wie

Mijn naam is Ilse Tempelaars en ik ben businesscoach. Ik leer zelfstandige professionals en ondernemers (starters en ervaren) meer uit zichzelf en hun business te halen, zodat zij financieel onafhankelijk zijn en een leven kunnen leiden dat zij het allerliefste willen. Maar de werkelijkheid is dat veel ondernemers stress en onzekerheid ervaren, doordat ze een gebrek aan goed betalende klanten hebben. Als ondernemer wil je (meer) geld verdienen met wat je het allerliefste doet. Alleen HOE doe je dat?

Over mij

Ik ben oprichtster en eigenares van Bureau STOUD. Mijn achtergrond is communicatie & designmanagement en ik heb masters in Prognose & Strategie en Personal Branding. Daarnaast heb ik ruime ervaring als communicatiedeskundige bij zowel profit als non-profit organisaties. Sinds 2007 leer ik mensen door middel van presentaties, trainingen en workshops over personal branding, mindset, ondernemerschap met meer impact het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik heb diverse publicaties op mijn naam staan waaronder het gratis te downloaden E-book ’36 supertips om je succes duurzaam te verdubbelen’.

 Wil je dit?

 • Een groter publiek bereiken?
 • Meer goed betalende klanten aantrekken?
 • Waanzinnig aantrekkelijke diensten/producten creëren?
 • Weten hoe je van onschatbare waarde kunt zijn?
 • Financieel onafhankelijk zijn?
 • Jezelf uitdagen en verbeteren?
 • Werken aan the-next-level?
 • De juiste investering doen voor concrete resultaten?
 • Jezelf omringen met positieve mensen?
 • Samenhang brengen in je ambities?
 • Jouw persoonlijke en zakelijke top bereiken?

Mijn trainingen zijn gericht op ondernemers met groeiambitie, die zichzelf serieus nemen en hard willen werken om verder te komen. Want ondernemen vraagt 100% focus, inzet en energie. Durf jij verschil te maken?

Neem actie

Als jij niet het bedrijf hebt wat je echt wilt, je worstelt nog met je zichtbaarheid, hoe je je kunt onderscheiden van anderen, je marketing of hoe dit aan te pakken en je hebt daardoor te weinig klanten een (te) laag inkomen. Dan zou ik zeker aanraden je aan te melden voor een Frisse Blik-gesprek. Je krijgt tips en ideeën voor de juiste mindset en meer te verdienen. Vanuit mijn perspectief, oprecht en met de juiste intentie. We kijken dan ook of je past in een van de trainingen en of er een klik is. Elke ondernemer zit op een pot met goud maar je moet het zien en weten hoe je het moet aanpakken. Aanmelden kan hier!

Marjel en ik

Ik heb Marjel leren kennen via The Business Angels; een bijzonder netwerk waar zij en nog twee ambitieuze dames op unieke wijze invulling aan geven. Ik ben uitgenodigd als gastspreker om een presentatie te geven over de impact van personal branding. Marjel en ik hadden direct een klik. Zij heeft daarna het BuildYourBrand-programma gevolgd en daarin geweldige stappen gezet. Gewoon omdat ze doet wat ze moet doen, niet terugschrikt als het buiten haar comfortzone ligt en de drive heeft om voorwaarts te komen. Ze is super leergierig en open minded. Een tof mens, inspirerende vakvrouw en een expert op het gebied van juridisch advies, procesdiensten en mediation.

Bedrijfswebsite

LinkedIn

 

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

 • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS