Smart Visie

Mijn naam is Jacco Scheer. Ik ben allround inzetbaar op (project)management, fiscaal en administratief gebied.

Inhoudelijke uitdaging laat mijn analytische geest in beweging komen. De beoogde resultaten houden mij hiermee bezig tot alles klopt. Bij voorkeur zet ik mijn tanden in fiscale vraagstukken en (her)structurering van administratieve processen. Door heldere communicatie is de samenwerking snel gevonden en de basis van het verbeterproces gelegd! 

Een klein of simpel project, tijdelijke vervanging van een personeelslid of voor het opvangen van pieken, voor het opzetten en implementeren van een nieuwe structuur of juist het herstructureren van de administratieve processen, ik draai er mijn hand niet voor om. Mijn motto hier is om samen te werken aan de administratie. Een ondernemer en bestuurder mag zich niet laten afleiden door de administratieve rompslomp.

Ik werk met betrouwbare online oplossingen, waardoor financiële gegevens altijd en overal beschikbaar zijn. Tijdigheid, juistheid en volledigheid zijn hierbij niet alleen kernwaarden, maar juist de pijlers waarop ondernemers of bestuurders hun beslissingen op ieder moment en zonder enig probleem moeten kunnen nemen.

Een andere belangrijk onderdeel van mijn werk is het vertalen van de wetten en regels naar de taal van de ondernemer of bestuurder. Voor elk voorgelegd probleem is er natuurlijk een goed advies. Dit advies moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, maar soms zijn er meerdere mogelijkheden. Juist dan is het belangrijk om het advies zo goed mogelijk, helder en duidelijk voor te leggen aan de uiteindelijke beslisser.

Het is goed om soms mijn eigen adviezen te spiegelen en te toetsen op bijvoorbeeld juridische haalbaarheid. Recht Wel houdt ook van klare taal en niet al te wollige teksten. Het moet voor partijen duidelijk en helder zijn waar beide partijen aan toe zijn. Dat vind je dan ook in alle producten en diensten terug. Of het nu gaat om algemene voorwaarden, geldleningsovereenkomsten, arbeidsovereenkomst of andere juridische documenten die moeten worden opgesteld of moeten worden getoetst.

Samenwerken aan het oplossen van de problemen van klanten is mede mogelijk met Recht Wel. Als er juridische kwesties zijn dan schakel ik graag Recht Wel in, omdat zij naadloos aansluiten op de dienstverlening die ik voorsta aan mijn klanten. Dat geldt ook andersom. Soms zijn er kwesties waarbij fiscale of administratieve kennis wenselijk is en dan schakelt Recht Wel ons weer in. Het zorgt ervoor dat onze klanten zich weer kunnen bezig houden met hetgeen zij eigenlijk van plan waren, namelijk daadwerkelijk ondernemen of het besturen van een organisatie.

Bedrijfswebsite: Smart Visie

LinkedIn: Jacco Scheer

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS