Rietdijk Mediation & Advies

Mijn naam is Mark Rietdijk, oprichter en eigenaar van Rietdijk Mediation & Advies. Ik ben MfN-erkend mediator en begeleid mediation trajecten net zoals Naomi van Hulst - Sukel van het Recht Wel team. Daarnaast werk ik vanuit mijn eigen bedrijf als adviseur voor diverse opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening.

Als mediator ben ik complementair aan het Recht Wel team; ik werk voornamelijk in het oosten, regio Utrecht en Amsterdam, woon in Zutphen maar reis veel, en mijn zakelijk netwerk ligt in de industrie, zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg. Verder ken ik gewoon (heel) veel mensen. Ik begeleid alle mediation trajecten zowel bij bedrijven (arbeidsconflicten en zakelijke conflicten, ook tussen bedrijven en organisaties onderling) als in de relationele en familierechterlijke sfeer zoals echtscheiding, buurtbemiddeling en diverse vormen van jeugd- en schuldhulpverlening. Vergelijkbaar met de focus van mijn Recht Wel collega Naomi, alleen ben ik actief vanuit een geheel ander werkgebied.

Waarom ondernemen?

Je hart volgen, de vrijheid doen wat goed voelt, je keuzes plannen, doelen stellen, ze uitvoeren. Zo heb ik besloten om mijn veilige baan op te zeggen en te doen wat bij me past, waarin ik goed ben, wat ik leuk vind en wat een hoger doel dient. En zo komen mooie dingen op je pad.

Vanuit welke invalshoek werk ik?

De basis van je hele zijn is dat niemand je ooit kan geven wat je al bent, zodat je kunt leven vanuit overvloed in plaats van behoeftigheid. En dan wordt elke relatie warmer, helderder, intiemer, autonomer, krachtiger en dus met een groter geluk. Als je je dit realiseert krijgen conflicten minder of geen kans. Ik zie dat als mijn missie om dit te verspreiden en daarmee mensen te helpen.

Wat breng ik jou?

Ik heb de passie en het enthousiasme om mensen in hun kracht te zetten. En mensen te inspireren tot een bewust, gezond, gelukkig en succesvol leven. Vanuit kracht is alles maakbaar. En met verbinding realiseerbaar. Mijn drijfveer is om mensen en organisaties, dus relaties, te verbinden vanuit mijn kunst om het proces optimaal en harmonieus te begeleiden waarin mensen elkaar kwijt zijn geraakt. En ik zoek altijd en overal de verbinding. Hieruit blijken mijn kernwaarden.

De verbinding met Recht Wel Juristen & Mediators

Marjel Sterrenberg is met mij in contact gebracht door mijn goede vriend, Remco Laurens, tevens succesvol ondernemer. Marjel is recht door zee, oprecht, inspirerend, enthousiast en kundig. Haar grootste kracht is dat zij successen deelt en anderen successen gunt en Naomi van Hulst - Sukel deelt deze visie. Tijdens onze eerste ontmoeting waren we er wel uit; wij gaan samenwerken.

Zodra Recht Wel Team verder uit jouw regio ligt en de bereikbaarheid staat onder druk, dan pak ik graag jouw mediationvraagstuk op. Vice versa geldt hetzelfde. Mocht ik verder uit jouw regio liggen, dan pakt Recht Wel graag jouw mediation vraagstuk op.

Laat me maar weten hoe je me hebt gevonden. Ik kijk uit naar jouw reactie!

LinkedIn: Mark Rietdijk

Bedrijfswebsite: Rietdijk Mediation & Advies

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS