Rezponce.com

Ik ben Tom van der Horst.

Als mijn klanten het beter doen dan hun concurrenten word ik blij. Niets is leuker dan samen met jou een plan bedacht te hebben om meer met jouw website te bereiken en vervolgens enthousiast opgebeld te worden met de mededeling dat het begint te werken.

Mijn overtuiging: een goede uitstraling is noodzaak, samenwerken maakt alles beter en als je het kunt bedenken dan kan ik het maken.

Mijn ideale klant is ondernemer in hard en nieren en ziet zijn of haar website of webshop als een deel van de onderneming. Je kunt er je klanten ontvangen, informeren, bedienen, uitnodigen, persoonlijke aanbiedingen doen. Je website volledig laten aansluiten op je uitstraling en bedrijfsdoelen, goed zichtbaar en vindbaar is mijn passie. 

Gekoppeld aan de website en eventuele webshop verzorg ik de faciliteit om nieuwsbrieven op maat te versturen. Jij kan op jouw manier, met jouw huisstijl en geheel zelfstandig nieuwsbrieven verzenden vanuit de faciliteit die ik aanbied. Ik ondersteun je als je vastloopt of andere problemen ondervindt. Ik weet dat jij je liever bezighoudt met jouw core business.

Omdat ik geloof in het bundelen van krachten van professionals die elkaar aanvullen, heb ik een team samengesteld met wie samenwerk op projecten waarbij meer dan alleen mijn expertise nodig is. Het zijn onder andere diverse grafisch ontwerpers met een eigen stijl, een management en sales adviseur en zo ook Recht Wel Juristen & Mediators.

De samenwerking met Recht Wel Juristen & Mediators is tot stand gekomen via The Business Angels. Yvonne Mourits van Byzonder Ontwerp is een van de ontwerpers met wie ik veelvuldig samenwerk en zo ben ik in contact gekomen met Marjel Sterrenberg. Marjel heeft me uitgenodigd om haar te helpen bij de opbouw van haar nieuwe website en nieuwsbrief. Onze samenwerking loopt nu al geruime tijd, en dat gaat prettig, snel en met gevoel voor humor. We zijn beide praktisch ingesteld, direct en buiten kantoortijden bereikbaar indien nodig.

Omdat ik me ook bezighoud met het bouwen van websites en zeker ook webshops voor ondernemers, is mijn klant gebonden aan wettelijke richtlijnen en regels. Je gedegen als ondernemer laten ondersteunen op dit 'regelvlak' is belangrijk voor de continuïteit van de onderneming. Ik ben blij dat ik dan Recht Wel Juristen & Mediators als betrouwbare partner kan aanbevelen op juridisch gebied.

Bedrijfswebsite: Rezponse.com

LinkedIn: Tom van der Horst

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS