Mosquito - Concept en Strategie

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je geen idee hoe jouw verhaal moet klinken en welk pad je moet bewandelen om dit verhaal te vertellen? Wij begeleiden je in deze marketing-jungle. Door prikkelende ideeën met gevoel en inhoud helpen wij bedrijven met lef een blijvende indruk achter te laten.

MOSQUITO een rare naam? Krijg je er kriebels van? Mooi, want wij willen je graag prikkelen. We zijn er niet om je beste vriend uit te hangen. We willen je liever in beweging brengen en je uit je comfortzone halen. Als het even kan willen we je ‘s nachts wakker houden. Want dat heb je nodig. We zijn maar klein, maar wij zorgen ervoor dat onze aanwezigheid voelbaar is. En dat moet jij ook doen. Aanvallen als de rest slaapt.

MOSQUITO bestaat uit Maarten Jacobs (plaatjesmaker) en Koen Joosen (praatjesmaker).  

Maarten is een art-director met interesse voor kunst & fotografie. Maarten reist graag en vindt zijn inspiratie in steden zoals Londen. Daarnaast is Maarten graag in voor sportieve uitdagingen zoals hardlopen en wielrennen. 

Koen is naast zijn fulltime baan als trotse vader en echtgenoot ook een gedreven (online) marketeer met een creatieve drive. Koen houdt ook van klussen en speelt in zijn vrije tijd graag een potje basketball.

Hun gedeelde missie is luid en duidelijk: LEAVE YOUR MARK! 

Bedrijfswebsite

LinkedIn Maarten

LinkedIn Koen

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS