Miss TroubleShooter

Ik ben Esther de Vroomen en mijn passie is ondernemers laten stralen, hun omzet en klantenbestand vergroten, bestaande klanten behouden en werken aan bruisende marketing- en salesstrategie en bijbehorende activiteiten binnen de onderneming van mijn klanten.

Ik geef dan ook met Miss TroubleShooter marketing- en salesadvies met bijbehorende managementondersteuning aan het MKB. Dit geeft ondernemers: meer rust, tijd en inzicht om aan hun bedrijf te werken of een betere balans te creëren. Nog belangrijker: door goede continuïteit de realisatie binnen een half jaar van meer omzet en groei voor klanten door o.a. goede opvolging van aanvragen, efficiënter te werken en de inzet van het Miss TroubleShooter-netwerk. Rendement dus op vele vlakken.

Het is het nieuwe (samen)werken voor het MKB 

Het nieuwe (samen)werken voor het MKB is dé uitkomst voor bedrijven die:

  • te maken hebben met ontwikkeling en groei structureel hun marketing, sales en communicatie willen verbeteren.
  • die efficiënter willen werken en niet zitten te wachten op lange rapportages, maar aan de slag willen met een gedegen plan van aanpak en concreet ondersteund willen worden.

Mijn visie

Continuïteit binnen een organisatie is essentieel. Wanneer een bedrijf succesvol is, verzandt men eenvoudig in dagelijkse werkzaamheden om al het nodige gedaan te krijgen. Dit gaat ten koste van de continuïteit, kwaliteit en service. Collega's en ik ondersteunen je om deze reden praktisch bij het uitvoeren van ons advies, maken een plan van aanpak en communiceren met de juiste partijen, zodat het maximaal haalbare rendement behaald wordt.

Ons motto

'Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag door een aander kunt laten doen.'

Samen Sterk

Marjel en ik kennen elkaar vanuit het Etten-Leurse ondernemerslandschap. Beide zijn we aanwezige netwerkers met een dosis positieve energie, praktische insteek en een no nonsens houding. Deze overeenkomsten zorgen voor een gelijkgestemdheid in persoon en in de wijze waarop we onze klanten bedienen. Een ideale uitgangssituatie om het nieuwe (samen)werken breder in de markt te zetten.

Meer weten? Neem contact op met Esther de Vroomen.

Bedrijfswebsite

LinkedIn

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS