CEEH

Ik ben Corrie de Jongh, ik ben Ceeh.

Na ruim twintig jaar werkervaring bij verschillende bedrijven, projecten en overheden ben ik op 21 februari 2012 zelfstandig ondernemer geworden door Ceeh Communicatie en Ondersteuning op te richten.

Mijn vijf sterkste competenties Communicatie, Doen, Creatief Denken, Ondersteunen en Organiseren kan ik nu ook voor jou inzetten!

“Communicatieprof, troubleshooter, regelaar, evenementorganisator, creatieve geest, eindredacteur. Wat is Corrie niet? Ik sta elke keer weer versteld van Corrie’s verscheidenheid. Ze kán alles en krijgt álles voor elkaar.”

Ik adviseer en ondersteun op het gebied van communicatie, office management en evenementen. Jij schakelt mij in als jouw (tijdelijk of flexibele) menskracht of expertise mist. Ik zet ideeën, onder andere op het gebied van communicatie, om in concrete acties.

Ik ben professioneel, flexibel, dynamisch, creatief en betrokken, maar bovenal doelgericht en enthousiast. Ook heb ik een uitgesproken gevoel voor service. Deze vaardigheden zet ik graag voor je in.Door mijn werkervaring kan ik mezelf feilloos aanpassen aan elke situatie, organisatiegrootte en -cultuur. Hierdoor ben in staat om mezelf snel in te werken in jouw organisatie. 

Regelmatig werk ik samen met Marjel Sterrenberg van Recht Wel en ook maak ik zelf, als ondernemer, gebruik van haar expertise als jurist. Marjel heeft is een gedreven vakvrouw, die de zaken vanuit verschillende invalhoeken bekijkt en ook een (praktische) oplossing biedt. Ik vind het prettig om met haar samen te werken en gebruik te maken van haar kennis en daadkracht.

Bedrijfswebsite: Ceeh

LinkedIn: Corrie de Jongh

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS