BYZONDER ONTWERP

Jouw verhaal in de juiste vorm.

Is jouw bedrijf al BYZONDER? Ja! En daarom verdien je niet zomaar een leuk logo of mooi design, maar een kloppend ontwerp met de juiste identiteit. Een communicatie-uiting waarmee u de ziel van uw onderneming of merk toont. Het vertelt jouw unieke verhaal!

De passie voor jouw bedrijf is voor mij een enorme inspiratiebron. Na een goed gesprek borrelen er direct allerlei creatieve ideeën op. Deze ga ik verfijnen tot elk detail klopt binnen jouw stijl en vorm. Dit begint meestal met een logo, kleur- en beeldbepaling en ontwikkelt verder in een website, flyers, brochures, correspondentiedrukwerk of misschien een uniek klapboekje of een spannende presentatie. Steeds weer zoek ik een manier welke perfect past bij het verhaal wat jij graag wilt vertellen.

Marjel en ik kennen elkaar al een aantal jaren. Ze is mijn ondernemersvriendin. We kunnen samen sparren over het ondernemerschap. Zij begeleidt mij bij voorwaarden en contracten en ik mag haar ondersteunen met een passende identiteit. En voor een eigenzinnige vrouw als Marjel is dat een feestje!

Website: Byzonder Ontwerp
Linkedin: Yvonne Mourits

 

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS