(R)ECHT WEL SAMEN STERK

Recht Wel heeft over de jaren heen een groot, krachtig en integer netwerk opgebouwd met een aantal bijzondere samenwerkingspartners.

Onze samenwerkingspartners zijn aanvullend of verdiepend op ons vakgebied. Gezamenlijk zorgen we voor een all round dienstverlening als daar bij jou de behoefte aan bestaat.

WE ZIJN (R)ECHT WEL SAMEN STERK!

De manier waarop onze samenwerkingspartners ondernemen past bij de hartwaarden waarmee Recht Wel haar opdrachtgevers bediend (oprechtheid, verbinding, integriteit, gelijkwaardigheid en professionaliteit). We spreken dezelfde taal, en dat is voor opdrachtgevers van Recht Wel en opdrachtgevers van onze samenwerkingspartners herkenbaar en prettig.

Onze samenwerkingspartners en Recht Wel gunnen elkaar over en weer voordelen, die typerend zijn voor onze band en loyaliteit. We willen ook jou van deze voordelen laten meegenieten. Je krijgt een door ons beproefde en meer dan goedgekeurde professional(s) op zijn/haar/hun vakgebied. Professionals die jou door het grote aanbod wellicht niet meteen zouden zijn opgevallen, maar waarvan wij weten dat deze er echt uitspringen.

Onze samenwerkingspartners stellen zich voor op onze website onder het menu-item (R)echt Wel Samen Sterk.

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS