naomi-van-hulst-sukel-rechtwel

Ik ben Naomi

Ik ben Naomi

Nieuwsgierig, betrokken, inlevend, praktisch en oplossingsgericht.

Geïnspireerd door mijn opa die als fruitkweker en –handelaar behoefte had aan iemand met verstand van zaken over wet- en regelgeving én die dit ook kon omzetten in praktische oplossingen. Iemand die meedenkt in mogelijkheden. Als juriste heb ik dan ook als doel om binnen de formele kaders op zoek te gaan naar heldere, gezamenlijke oplossingen.

Naast diverse functies binnen de overheid op strategisch, proces en managementniveau, ben ik als MfN geregistreerd mediator begonnen. Vanuit de overtuiging dat een gezamenlijk gedragen uitkomst een sterke basis is voor de toekomst begeleid ik graag partijen naar het zoeken van hun oplossing. Van procesbegeleiding tot mediation, het geeft energie om met elkaar te komen tot een resultaat die staat!

Met familiemediation als specialisme help ik graag in het gesprek en ondersteun ik het (zakelijke) proces om te komen tot een goed scheidingsconvenant waarbij betrouwbaarheid en juridische vakkennis de basis vormen. Het eerste gesprek is dan ook bedoeld om te bepalen of we dit traject gezamenlijk in gaan en om inzicht te krijgen in de verdere stappen.

Naast mijn werk en mijn gezin, ben ik gek op lekker eten en koken, houd ik erg van sportief bezig zijn, vind ik gezelligheid belangrijk en is het strand één van mijn favoriete plekken.

Mijn cv kan je hier vinden.

Contact met mij? Ik ben bereikbaar per e-mail op info@rechtwel.nl, telefonisch via 06 - 538 49 711 of via het contactformulier van de website.

                                                                                                                     

MAIL ONS BEL ONS

We hebben als ondernemers in het gebied van midden Delfland regelmatig samengewerkt met Naomi. In de afgelopen jaren hebben wij haar zeer gewaardeerd en leren kennen als een prettige vrouw met vele kwaliteiten.
Hierbij noemen wij : doortastend, oplossingsgericht, positief en reliable.

       - Paula Kouwenhoven en           Jeroen van Schie

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS
Powered by: welCommerce ecommerce makers