marjel-sterrenberg-rechtwel

Ik ben Marjel

Direct, no-nonsens, sociaal en een gevoelsmens in een zakelijke (onderwijs)wereld.

Geboren en getogen Brabander met Rotterdamse inslag. Liefhebber van superhelden.

Ik houd ervan mij te verbazen over de simpelheid van zaken en bijbehorende oplossingen. Als ik alle franje van een probleem verwijder, dan blijkt dat blijvend succesvolle oplossingen vaker praktisch zijn dan juridisch. Precies mijn meerwaarde voor degene waar ik me voor inzet.

Momenteel ben ik actief als extern toezichthouder binnen het primair en middelbaar onderwijs en intern toezichthouder binnen het hoger beroepsonderwijs. Omdat ik hou van alle facetten van het onderwijs, geef ik ook les aan studenten van de Associate degrees. Het merendeel van mijn werkzame tijd besteed ik hier aan.

Als bedrijfsjurist ben ik nog actief voor mijn jarenlange, trouwe klantenkring bestaande uit MKB en kleine zelfstandigen. Via mond-op-mond reclame adviseer ik ook nog particulieren op het gebied van arbeidsrecht.

Ik sta open voor diverse uitdagingen binnen het onderwijs of opdrachten die passen binnen de hartwaarden van Recht Wel.

Mijn cv kan hier vinden.

Contact met mij? Bereikbaar per e-mail op info@rechtwel.nl, telefonisch via 06 510 75 474 of het contactformulier van de website.

MAIL ONS BEL ONS

Marjel kan ik uit eigen ervaring zeggen, is een jurist die staat voor wat ze zegt. Uiterste zorgvuldigheid en een prettige open communicatie bij de taak die zij op zich neemt.

            - Rene Starink

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS
Powered by: welCommerce ecommerce makers