Welke held kies jij?

Zoek jij een probleemoplosser, expert op de achtergrond of vertrouwenspersoon? Jouw juridische held vind je onder ons Superhelden-menu-item.

MAIL ONS BEL ONS

VERBINDING

Vandaag, de dag dat Trump de presidentsverkiezing heeft gewonnen in de VS, voel ik de absolute noodzaak, de interne urgentie, de drang op me te blijven verbinden met de mensen op me heen met positieve energie.

Zakelijk en privé is verbinding op kleine en grote schaal de manier om samen vooruit te komen en een positieve bijdrage te leveren. Alleen kan het niet. Alles zelf weten, alles zelf doen, alles controleren is onmogelijk, en bovendien niet bevredigend. Een mens is een sociaal wezen.

Ik verbind me zakelijk graag met andere professionals in mijn omgeving. Professionals op juridisch gebied die met me willen sparren, die mijn kennis verbreden, mij scherp houden.

Professionals op hele andere gebieden (marketing, communicatie, HR, financiën, strategie, ICT, etc) die nieuwe invalshoeken brengen, mijn dienstverlening aanvullen. Recht Wel Samen Sterk is de eerste uitingsvorm online op mijn website die hieraan de eerste handen en voeten geeft. Mijn zakelijke verbindingen op deze manier zichtbaar gemaakt naar de buitenwereld. Ik werkte al samen met de Recht Wel Samen Sterk professionals de afgelopen jaren. Nog meer professionals gaan online volgen. En het Recht Wel Samen Sterkt initiatief zal breder gaan groeien, meer en andere vormen krijgen, want de reacties zijn zo positief en zorgen nu al voor mooie resultaten en een uitbarsting aan creativiteit, plezier en onderlinge verbondenheid.

Mensen vragen me of ik niet bang ben om me met een concullega te verbinden. Advocaten of juristen die ook actief zijn op mijn werkveld. Nee, ik ben niet bang. Mijn opdrachtgevers komen voor wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik kan. Als mijn dienstverlening beter wordt door de verbinding met een concullega, dan getuigt dat van kracht en het erkennen van mijn eigen beperkingen. Mijn dienstverlening blijft op deze manier kwalitatief goed, en bovendien integer. Fröbelen is uit den boze. Opdrachtgevers blijven bij mij. En als ze overstappen, dan vind ik dat uiteraard jammer, maar dan zal daar een goede reden voor zijn. Ieder maakt zijn eigen keuzes.

Ik hoop dat de absolute noodzaak, de interne urgentie en de drang om te verbinden breder wordt gevoeld en uiting aan wordt gegeven. Dat we de angst voor elkaar, zakelijk en privé, laten varen en ons blijven open stellen voor datgene wat daadwerkelijk toegevoegde waarde oplevert en dat is positieve verbinding. Gelukkig als ik goed kijk zie ik dat de verbinding met elkaar op zoveel mooie projecten en initiatieven al naar buiten komt en dat altijd heeft gedaan.

Verbinding op kleine schaal leidt uiteindelijk tot grootste resultaten. Laat de uitslag van de presidentsverkiezing in de VS maar voor nu zijn voor wat het is…..een (hopelijke) tijdelijke breuk in de onderlinge verbinding.

 

 

MAIL ONS BEL ONS

Welke held kies jij?

Zoek jij een probleemoplosser, expert op de achtergrond of vertrouwenspersoon? Jouw juridische held vind je onder ons Superhelden-menu-item.

MAIL ONS BEL ONS