hartwaaardenv-dpi-zonderajax

Superheld

Ieder vanuit zijn eigen kracht, eigen vakgebied, kennis en kunde...

iedereen kan een superheld zijn.

Zaken vallen soms wonderlijk samen.

Ik werk al vele maanden aan de nieuwe website en superheldenmarketing van Recht Wel, schrijf kort geleden mijn blog over mijn ‘Robin Hood-wens’ en de zojuist overleden David Bowie heeft een prachtig nummer geschreven over het zijn van een superheld voor één dag (1).

Ik geloof sterk dat we allemaal een superheld kunnen zijn voor de mensen om ons heen. Niet een superheld met uitzonderlijke, buitenaardse superkrachten, dat zou vreemd zijn. Maar een ‘gewone’ superheld door iets te doen voor de ander, waarmee de ander zich enorm geholpen voelt, blij, opgelucht, sterker. Iets dat de ander zich positief blijft herinneren. Precies dat wil ik met samenwerkingspartners en medewerkers doen en betekenen vanuit Recht Wel voor onze opdrachtgevers, onze mensen.

“Wat doet Recht Wel dan?” en “Wat hebben onze mensen aan de Recht Wel diensten?”

De WIN/WIN!

A.
We lossen juridisch of juridisch getinte problemen op. Het probleem wordt vakkundig en in overleg aangepakt, waardoor er ruimte ontstaan op weer de focus te leggen op datgene waar je goed in bent en plezier in hebt. We spreken in normale mensentaal en laten vakjargon als het even kan achterwege. Snel een probleem aanpakken scheelt uiteindelijk tijd en geld.
B.
We bouwen aan een stevige juridische basis en uitbouw van ondernemingen. Een stevige, juridische basis en uitbouw van de onderneming verkleint de kans op problemen, ergernis en voorkomt onnodige kosten.
C.
We zijn sparringspartner en vertrouweling van ondernemers, directieleden en particulieren. Plannen worden vanuit diverse disciplines uitgewerkt, valkuilen en kansen worden vanuit de juridische invalshoek bekeken. Er gaat geen tijd verloren door in een later stadium van een project te merken dat het niet of verminderd levensvatbaar zou zijn door juridische blokkades.

Ik ben geen echte fan van opsommingen want het is zo staccato en weinig verhalend, maar de gedeelde WIN/WIN is wel direct zichtbaar en duidelijk. De gedeelde WIN/WIN geeft energie en verdient het dan ook om zo expliciet benoemd te worden.

Echter, snel terug naar de superhelden!!

Elk bovengenoemde onderdeel van de WIN/WIN is te koppelen aan de kwaliteiten van beroemde superhelden. Een superheld kent iedereen, is herkenbaar, past gezien de kernwaarden bij Recht Wel en tenslotte ben ik groot fan van superhelden. ?

De eerste WIN/WIN

The Trouble Shooters

Een juridisch probleem? Bel ons!

We vliegen in op jouw verzoek, zijn inventief, creatief, daadkrachtig, houden van “niet lullen, maar poetsen”, zijn intelligent en laagdrempelig.

Herken jij ze? Heb jij ze nodig?

Je weet ons nu te vinden.

Wij zijn klaar voor het verrichten van 'gewone' heldendaden voor jou.

Ben jij toe aan jouw superheld?

Met heldhaftige groet,

Marjel Sterrenberg

(1)
We can be heroes
We can be heroes
We can be heroes
Just for one day
We can be heroes

Bron: David Bowie - Heroes Lyrics | MetroLyrics
http://www.metrolyrics.com/heroes-lyrics-david-bowie.html

Posted on 13/01/2016

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS