flyby.jpeg

Gezocht: Vraag voor de FlyBy

Ken je dat gevoel, dat: je het niet weet, maar het wel moet weten of wil weten? De onbeantwoorde vraag die je maar niet van je rug of kan schudden, maar wel beantwoord wilt zien? De weg waar je wel het eindpunt van ziet, maar niet de route ernaar toe met een TomTom die weigert? Jouw intuïtie die zegt dat het goed is het onderwerp tot op de bodem uit te zoeken, voordat je definitieve stappen zet?

Ja, herkenbaar?

Wat is het dan heerlijk als daar iemand voor je klaarstaat, in de coulissen, te wachten totdat jij een beroep doet op zijn/haar expertise. Een onzichtbare, stille kracht, vraagbaak, onderzoeker die onherkenbaar zijn werk voor je doet en jouw vraag beantwoord, de uitdaging aangaat, het licht aan de horizon naar je toetrekt zodat je verder kan. In deze persoon tijdens het verrichten van deze – voor jou – heldendaad voor jou straalt en daarna weer in de anonimiteit verdwijnt.

Klinkt het te poëtisch, wat soft misschien? Ik denk het wel. Maar stiekem is het toch wel erg lekker als zo’n superman/supervrouw er is en voor je klaarstaat.

In mijn vorige blog heb ik de Troubleshooters (1) mogen introduceren. Een viertal helden waar je met een acuut probleem terecht kan. Nu is de beurt aan de FlyBy.

Fly By betekent “overvliegende solovlucht”. Als je het vertaalt naar in het invliegen van juridische expertise voor de opbouw van jouw onderneming of de beantwoording van jouw juridische vraag in de privésfeer, dan past dit volledig bij deze juridische held van Recht Wel.

De FlyBy combineert juridische expertise met heldendom voor jou. Op de achtergrond is de FlyBy stiekem aanwezig, maar wel in de “hotspot” daar waar het voor jou gebeurt.

Deze FlyBy wordt gevraagd voor opbouwwerkzaamheden ten behoeve van een onderneming (groot en klein). Contracten worden opgesteld en beoordeeld, algemene voorwaarden, samenwerkingen worden vormgegeven. Juridische vragen worden beantwoord in gewone mensentaal. Uiteindelijk komt alleen datgene wat belangrijk is op papier.

Laat je de FlyBy niet invliegen en ga je zelf aan de slag informatie via bijvoorbeeld Google en van vrienden, dan vergroot je het risico op extra kosten op middellange en lange termijn. Zonde….want we staan in de schaduw al popelend te wachten op jouw vraag. Bel ons!

FlyBy


Is het een vogel, is het vliegtuig….


Met heldhaftige groet,

Marjel Sterrenberg

Posted on 26/01/2016

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS