rew-confidentialdef-groot-x

CONFIDENTIAL EN GO-TO GIRL

Strak gekleed, alle haren in het gareel, schoenen gepoetst, rap van tong, scherp van geest en de vertrouwenspersoon om naar toe te gaan.

In films en series kom je ze tegen in de vorm van James Bond en Ethan Hunt, maar ook Tom Hagen en Silvio Dante. Geheimagenten en raadgevers van o.a. 'secret intelligence' en maffiabazen zijn de ‘confidents’ (vertrouwelingen) van maffiabazen. Een fantasiewereld vol actie om in weg te duiken.

Nu heb ik niet de ambitie om geheimagente te worden of mijn neus in duistere zaken te steken als adviseur, maar ik kijk naar de kern van de relatie van anderen met deze heren. Het vertrouwen in deze mannen is onmiskenbaar groot. Geheimen worden gedeeld. Over problemen wordt gespard. Hij is de vaste ‘go-to guy’ (1) anderen.

Dan nu over naar het hier en nu.

Sparren met de ondernemers, waarbij uitdagingen met gedeeld enthousiasme worden aangegaan, plannen worden gedeeld en uitwerkt, zorgen worden besproken en aangepakt en problemen actief de wereld uit geholpen worden. Alles blijft binnen deze relatie en is vertrouwelijk en geheim……'CONFIDENTIAL' dus.

De vaste ‘go-to girl’. Dat wil ik zijn!

De verdiepende relatie tussen ondernemer en Recht Wel jurist voor de lange duur, waarbij je elkaar echt leert kennen en van absolute toegevoegde waarde kunt zijn. Een vast ritme in de onderlinge ontmoetingen, waarbij het ritme en sfeer van de onderneming niet alleen voor de ondernemer maar ook voor de Recht Wel jurist voelbaar is. Advies geven is dan niet ineens ‘makkelijk’ geworden, maar het is een advies dat voelt als een maatpak voor de ondernemer. Op de persoon gesneden als het ware.

Zoek jij als ondernemer zo’n vaste, juridische partner en vertrouweling? Het strakke pak en glimmende schoenen staan hier al klaar om in actie te komen.


Mijn naam is (echt) Wel Recht Wel.

Met heldhaftige groet,

Marjel Sterrenberg

Posted on 18/02/2016

MAIL ONS BEL ONS

onze helden

  • sfeerfoto

Welke jurist kies jij?

Zoek jij een toezichthouder, bedrijfsjurist of mediator? Neem dan contact met een van onze juristen op.

MAIL ONS BEL ONS